6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Örnek müdüre hüzünlü veda

ÖRNEK MÜDÜRE HÜZÜNLÜ VEDA

Bursa Adliyesi’nde mesai arkadaşlarına örnek olan Adli Yargı Adalet Komisyonu Yazı İşleri Müdürü Semra Şenol duygusal bir törenle emekliye ayrıldı.

Adli Yargı Adalet Komisyonu Yazı İşleri Müdürü Semra Şenol için

Adliye Sarayı’ndaki konferans salonunda tören düzenlendi. Duygusal anların yaşandığı törende konuşan Şenol, “Görev sürem boyunca elimden geldiği, gücümün yettiği kadar görevimi yapmaya, kimseyi kırmamaya çalıştım. Bu gün mutluluğu ve hüznü bir arada yaşıyorum” dedi.

Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Necati Türe, Semra Şenol’un adliyede çalışan memurlar için örnek bir insan olduğunu söyledi. Adliyede çalışmanın son derce zor olduğunu, zaman zaman çalışanların yaptığı işler sebebiyle zan altında kalabildiğini ifade eden Türe, “Ancak, Semra hanım, 1970 yılında başladığı memuriyet hayatının 41 yılında, böyle bir zan altında kalmadan görevinden ayrılan ender kişilerden birisidir. Onun, bir çok çalışanın üzerinde emeği ve hakkı vardır. Kendisine bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluk diliyorum” diye konuştu.

Adli Yargı Adalet Komisyonu eski Başkanı Mesut Baykara, 15 yıl birlikte çalıştığı Semra hanımın, hayatında iz bırakabilen ender insanlardan birisi olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından Bursa Cumhuriyet Savcısı Sait Gürlek, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Necati Türe Semra Şenol’a birer teşekkür plaketi verdi.

Duygusal anların yaşandığı veda törene; Adli Yargı Adalet Komisyonu eski Başkanı Mesut Baykara ve Semra Şenol’un kendisi gibi adliyeden emekli olan eşi de katıldı.

ÖRNEK MÜDÜRE HÜZÜNLÜ VEDA
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2010 Çarşamba 13:33:02
Güncelleme :20 Ekim 2010 Çarşamba 14:41:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?