4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Örnek projeye örnek yardım

Bursa İl Özel İdaresi tarafından hayata geçirilen 'sevgiyle uzanan eller' projesine Şaypa Alışveriş Merkezleri koyacağı kumbaralarla destek verecek.

31 şubede kumbarlarda toplanacak paralar Özel İdare yetkilileri tarafından alınarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere havuza aktarılacak. Bursa İl Özel İdaresi tarafından 4 ay önce hayata geçirilen 'sevgiyle uzanan eller' projesine destek devam ediyor.

Şaypa Alışveriş Merkezleri Bursa'daki 31 şubesinde konulacak kumbaralar ile müşterilerinin projeye katkı sağlamasına köprü olacak. Şaypa olarak Türkiye'ye örnek olacak projenin içerisinde bulunmaktan gurur duyduklarını belirten Şaypa Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Şaylı, "Kurum olarak böyle bir projeye destek vermek bizim de başlıca görevlerinden biridir. Bu projenin başarıya ulaşması hepimizin en büyük beklentisidir. Biz Şaypa ailesi olarak bütün mağazalarımızda sevgi kutuları koyarak projeye destek vereceğiz. Yoksul vatandaşlarımızın yüzünün gülmesi için elimizden gelen her şeyi yapmayı taahhüt ediyoruz" dedi.

Bursa Valisi Şahabettin Harput ise, "Bugün evinde bir tas sıcak çorbaya hasret insanlarımız var. Biz, Bursa'da yoksulluk haritasını çıkarttık. Bursa'da 3 bin ihtiyaç sahibi olduğunu tespit ettik. Onları incitmeden destek olmak için bu projeyi başlattık. Bu kampanya da bugüne kadar vatandaşların taahüt ettikleri yardım miktarı 1 milyon TL'yi buldu. Bu ciddi bir rakamdır. Bu yardımların yapılmasında emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Bugün bu kampanyanın ayrı bir ayağını başlatıyoruz. Şaypa Alışveriş Merkezleri 31 şubesinde kampanyaya destek verecek. Burada alışveriş yaapacak insanların kutulara atacağı miktarlar her ay düzenli olarak toplanacak ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak. Bu yardımlar birçok yaraya merhem olacak" diye konuştu.

Daha sonra Vali Harput, Hıdır Şaylı ve İl Genel Meclis Başkanı Nurettin Avcı, kutuya ilk parayı atarak projeye destek oldu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 13:38:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?