6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Örsel başkanlığa talip

SERVİS ARAÇLARI ODAS'NDA KONGRE HEYECANI

Bursa Servis Araçları ve Özel Halk Otobüsçüleri Odası'nın 14 Mart'ta yapılacak olağan genel kurulu öncesi 15 yıldır başkanvekilliği yapan Sadık Örsel aday olduğunu açıkladı.

BESOB toplantı salonunda oda başkanlığına talip olduğunu açıklayan Sadık Örsel, 15 yıldır başkan vekili olarak verdiği hizmeti bundan sonra başkan olarak vermek istediğini söyledi. 15 yıldır başkanlık yapan Hilmi Demir'in aday olmayacağını açıklamasının ardından yönetim kurulunun kendisini aday gösterdiğini ifade eden Örsel, "Üyelerimiz bana ve ekibime görev verdiği takdirde geçmiş dönemlerde yaptığımız çalışmaları iki katına çıkaracağız. Önümüzdeki dönem için birçok proje hazırladık. Korsanlara karşı denetimleri, kuracağımız bir ekiple ve kolluk güçlerinin yardımıyla artıracağız. TOKİ başta olmak üzere özel inşaat firmalarıyla görüşmeler yaparak peşinatsız uygun ödeme şartlarında üyelerimizi ev sahibi yapacağız. Benzin istasyonlarıyla görüşerek daha ucuza akaryakıt alınmasını sağlayacağız. Ben ve ekibim yapamacağımız bir söz vermiyoruz. Yapabileceklerimizi söylüyoruz" dedi.

Oda başkanı Hilmi Demir ise, oldukça yoğun geçen 15 yılın ardından yorulduğunu, bu yüzden yeniden aday olmadığını dile getirdi. Yönetim kurulunun aday gösterdiği Sadık Örsel'i desteklediğini belirten Demir, genel kurulun odaya yakışır bir şekilde yapılacağını belirtti.

SERVİS ARAÇLARI ODAS'NDA KONGRE HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 13:58:02
Güncelleme :9 Mart 2010 Salı 14:11:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?