4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Oryantal dehşeti!

ORYANTAL DEHŞETİ

Bursa'da bir gece kulübünde oryantallik yapan 23 yaşındaki kadın, kendisini eve bırakan taksi şoförünü tanınmaz hale getirdi.

Olaydan sonra polisi arayan kadın, eve zorla giren bir kişiyi bıçakladığını söyledi. Dayak yiyen şoför şikayetçi olmazken, oryantal eve zorla girdiğini ileri sürdüğü şoförün cezalandırılmasını istedi.

Edinilen bilgiye göre, bir gece kulübünde oryantallik yapan S.Y., sabah saat 07.00 sıralarında eve gitmek için bir taksi çağırdı. 260 promil alkollü olan kadını aracına alan taksi şoförü A.O. (32), müşterisini oturduğu Çekirge Mahallesi, Uludağ yolu üzerindeki evine bıraktı. Yürümekte güçlük çeken kadını evine kadar çıkaran A.O., genç kadının saldırısına uğradı. Yüzünde bir anda kadının tırnaklarını hisseden ve kanlar içinde kalan şoför, oryantalin elinde bıçak olduğunu görünce canını kurtarmak için kaçtı.

Olayın ardından 155 polis imdat telefonunu arayan S.Y., evine giren bir kişiyi bıçakladığını ihbar etti. Bunun üzerine harekete geçen polis, olayla alakalı soruşturma başlattı. Çekirge Polis Merkezi'nde ifadesi alınan S.Y., eve giren taksi şoförünün çıkmak istememesi üzerine bıçakla kovaladığını söyledi. Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen S.Y., 260 promil alkollü çıkarken, mesken dokunulmazlığını ihlal ettiğini ileri sürdüğü taksi şoföründen de şikayetçi oldu.

Bu arada polis, oryantalin saldırısına uğrayan taksi şoförünü de, "Konut dokunulmazlığını ihlal" suçundan gözaltına aldı. Uğradığı saldırı sonucu yüzü tırnak izleri yüzünden tanınmaz hale gelen taksi şoförü A.O., "Müşteri olarak aracıma binen bayan aşırı derecede alkollüydü. Yürümekte güçlük çektiği için evine kadar refakat ettim. Sonra birden bire bana saldırdı. Hiç bir suçum yok. İyiliğimin bedelini dayak yiyerek ödedim. Beni bıçaklayacaktı. Kaçarak ölümden kurtuldum" diye konuştu.

Öte yandan kendisini darp eden oryantalden şikayetçi olmayan taksi şoförü de 92 promil alkollü çıktı. Oryantal S.Y., sağlık kontrolünün ardından polis ekipleri tarafından evine götürüldü. Genç kadının kendisine işlem yapan polislere el sallaması dikkat çekti. S.Y, kendisinin görüntüsünü almaya çalışan basın mensuplarına da saldırdı.

ORYANTAL DEHŞETİ
ORYANTAL DEHŞETİ
ORYANTAL DEHŞETİ
ORYANTAL DEHŞETİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2009 Pazar 12:13:01
Güncelleme :20 Aralık 2009 Pazar 13:53:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?