6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Osmangazi Belediyesi çalışıyor

TUZPAZARI'NDA GECE MESAİSİ

Osmangazi Belediyesi'nce Tuzpazarı'nda yürütülen zemin yenileme çalışmalarını gece mesaisinde inceleyen Başkan Mustafa Dündar, görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Zemin kaplamasında trafik yükünden kaynaklanan bozukluklar oluştuğunu, bu durumun alışveriş yapan vatandaşlara zor anlar yaşattığını hatırlatan Dündar, "Çömlekçiler Caddesi'ni boydan boya, pazar alanı caddesini de kısmen yeniliyoruz. Yaptığımız çalışmanın uzun soluklu olması için trafik yüküne dayanıklı bir kaplama malzemesi kullanıyoruz" dedi.

Tuzpazarı'nda 600 metrekarelik alanda zemin yenileniyor. Pazarın işleyişinin bozulmaması için çalışmalar akşam 20.00'de başlıyor, gece saat 03.00'te sona eriyor.

Çarşı bölgesinde aynı anda birçok projenin birden yürütüldüğünü ifade eden Dündar, "Nilüfer köylü pazarı, İvazpaşa Camii şadırvan ve çevre düzenlemesi, Ertaş Çarşısı, Bakırcılar Çarşısı ve Yorgancılar Çarşısı'nda yürüttüğümüz projelerle çarşıda adeta bir seferberlik başlattık. Projeler tamamlandıkça çarşımız Bursa'nın turistik yüzü olacaktır. AVM'lerle rekabet eder hale gelecektir" dedi.

TUZPAZARI'NDA GECE MESAİSİ
TUZPAZARI'NDA GECE MESAİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2010 Pazartesi 15:12:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?