6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Osmangazi'de 5 kaçak bina yıkıldı

OSMANGAZİ'DE 5 KAÇAK BİNA YIKILDI

Osmangazi Belediyesi tarafından Soğanlı ve Yeşilova mahallelerinde tespit edilen 5 kaçak yapı yıkılarak yerle bir edildi.

Çevik kuvvet ekiplerinin aldığı güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen yıkım çalışmaları, Soğanlı Mahallesi 356. İsimsiz Sokak'taki tek katlı kaçak yapının yıkılmasıyla başladı. Sonrasında yapı kontrol bürosu ekipleri sırasıyla 310. İsimsiz Sokak, Şahin Sokak ve Sever Sokak'ta tespit edilen kaçak yapıları yıktı. Kaçak yapıların bazılarının henüz sıvasının kurumamış olması, kiminin ise ahşap iskelelerin hala üstünde olması dikkat çekti.

Bu arada ciddi bir olay yaşanmazken, kaçak yapı sahipleri yıkılan evlerinin ardından gözyaşı döktüler. Yapı kontrol bürosu ekiplerinin bir sonraki durağı Yeşilova Mahallesi oldu. Ekipler Yalova Yolu Caddesi No 238 adresindeki kaçak yapıyı da yıkarak çalışmalarını tamamladı. Kaçak yapıyla mücadele eden Osmangazi Belediyesi, tutanakla tespit edilen ve hakkında yıkım kararı alınan yapıların yıkımına önümüzdeki günlerde de devam edecek.

OSMANGAZİ'DE 5 KAÇAK BİNA YIKILDI
OSMANGAZİ'DE 5 KAÇAK BİNA YIKILDI
OSMANGAZİ'DE 5 KAÇAK BİNA YIKILDI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2010 Çarşamba 14:11:04
Güncelleme :1 Eylül 2010 Çarşamba 18:22:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?