6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Osmangazi'de bulaşık cinayeti

BULAŞIK YIKATMAK İSTEYEN MÜDÜRÜNÜ ÖLDÜRDÜ

Bursa'da sosyal tesiste garson olarak çalışan bir kişi, kendisine bulaşık yıkatmak isteyen müdürünü öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Osmangazi ilçesi Kükürtlü Caddesi üzerindeki bir sosyal tesiste meydana geldi. İddiaya göre kayınpederinin işletme sahibi olduğu tesiste garson olarak çalışan Okan O. (24) ile 10 gün önce bu tesise müdür olarak atanan Murat Karagöz (38) arasında sık sık tartışma çıkıyordu. Karagöz'ün Okan O.'ya tesislerin bulaşıklarını yıkatmak istemesiyle şahıslar arasında yine münakaşa çıktı. Garson olarak çalıştığını ve tesislerin bulaşıklarını yıkamanın kendisinin görevi olmadığını

söyleyen şahıs, müdürü ile kavga etti. Kavganın büyümesi üzerine Okan O., mutfaktan aldığı bıçakla müdürünü koltuk altından yaraladı.

Ağır yaralanan Karagöz, olay yerine çağrılan ambulansa Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gözaltına alınan zanlı, emniyetteki ifadesinde, "Yeni gelen müdür, geldiği günden beri bana amele muamelesi yapıyordu. Benim yapmak istemediğim işleri bana yaptırmaya çalışıyordu. En son bana tesislerin bulaşıklarını yıkatmaya kalktı. Ben de dayanamadım ve bıçakladım" dedi.

Zanlı adliyeye sevk edilirken, basın mensuplarının, "Pişman mısın?" sorusunu cevapsız bıraktı. Zanlının emniyetten çıkarken sakız çiğnemesi ve rahat tavırlar sergilemesi dikkati çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2010 Çarşamba 11:30:03
Güncelleme :14 Temmuz 2010 Çarşamba 12:28:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?