2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Osmangazi'de müzik yarışması

Osmangazi Belediye Spor Kulübü’nün bu yıl ikincisini düzenlediği Liselerarası Popüler Müzik Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. 

Feridun Düzağaç ve Haluk Çetin gibi büyük müzisyenlerin jüri üyesi olarak görev yaptığı yarışmada, Bursa Anadolu Lisesi ekibi en iyi orkestra seçildi. Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda 15 liseden müzik ekiplerinin katıldığı yarışmada, en iyi kız solist Bursa Anadolu Lisesi’nden Meltem Kanat seçilirken, Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi’nden Recep Akay da en iyi erkek solist seçildi. 

Gün boyu süren yağmura rağmen büyük çekişmeye sahne olan yarışmada genç müzisyenler tüm hünerlerini sergiledi. Yarışmada en iyi orkestra dalında ikinciliği Özel İnal Ertekin Lisesi, üçüncülüğü Ulubatlı Hasan Lisesi aldı. En iyi kız solist dalında ise ikincilik Ulubatlı Hasan Lisesi’nden Didem Arabacı’nın, üçüncülük de Nilüfer Kemal Coşkonöz Endüstri Meslek Lisesi’nden Dilara Taşkut’un oldu. 

Yarışmanın jüri üyesi Feridun Düzağaç, hem yarışmaya katılan gençlere hem de Bursalılara unutulmaz bir konser verdi. Konserin sonunda ise ödüller sahiplerini buldu.
iha
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2007 Cumartesi 15:52:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?