3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Osmangazi'de spor kompleksinin temeli atıldı

Bursa'da Osmangazi Belediyesi tarafından Yeni Karaman Mahallesi'ne yaptırılacak olan spor kompleksinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Yazlık ve kışlık olarak kullanılabilecek komplekste yüzme havuzu ile birlikte 2 adet futbol sahası bulunuyor. Temel atma töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, gençlerin ilgi alanlarına göre spor tesisi inşa ettiklerini belirterek, "Futbol sahaları, salon sporları, voleybol, basketbol, tekvando ve tenis gibi dalların yanı sıra yüzme sporunun da Bursa'da geliştirilmesi için yatırımlarımız devam edecek. Sporun her dalında Osmangazi'yi, Bursa'yı ve ülkemizi başarıyla tesmil edecek sporcular yetiştiriyoruz. Osmangazi Belediyespor Kulübü bu konuda attığı adımlarla adını Avurpa'ya duyurdu" dedi.

Kompleks hakkında bilgi veren Altepe, "Tesisimiz 56 x 84 metrelik büyük saha 36x57 metrelik küçük sahadan oluşan bir spor tesisidir. Ayrıca yapılacak olan 280 metrekare kapalı binada, soyunma odaları, duşlar, teknik odalar ve kefeterya yer alıyor. Bütün bu fonksiyonları birbirine bağlayan yaya yolu ve çevre düzenlemesiyle tesis örnek bir yapı haline gelecek" diye konuştu. Törene Bursa Gençlik Spor Müdürü Ömer Gümüş, meclis üyesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2007 Salı 15:22:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?