4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Osmangazi'de su kesintisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak altyapı çalışmaları sebebiyle Osmangazi İlçesi’nde Hamitler ve Yenikaraman mahallelerinde 6 Nisan Pazartesi tarihinden itibaren zaman zaman su kesintisi uygulanacağı bildirildi.

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre, Osmangazi İlçesi Yenikaraman Mahallesi’nde yapılacak kanalizasyon çalışması nedeniyle 6 Nisan Pazartesi ile 30 Nisan Perşembe tarihleri arasında, Yenikaraman Mahallesi Doğan ve Çakmak sokakları civarında zorunlu olarak zaman zaman su kesintisi uygulanacağı belirtildi.

Açıklamaya göre, Osmangazi İlçesi Hamitler Mahallesi Nene Hatun Caddesi’nde de kanalizasyon ve yağmursuyu çalışmaları yapılacağından, 6 Nisan Pazartesi ile 3 Mayıs Pazar tarihleri arasında, Nene Hatun Caddesi ve bu caddeye bağlantılı 3. Nar, Evren, Havuzbaşı, 12. Ata, 3. Özgür, 3. Umut, 2. Ezgi, Babaçay, Eray, 2. Haber, Heybeli, 2. Harman, 3. Hancı, Hereke ve Hayran sokaklarda zorunlu olarak zaman zaman su kesintisi uygulanacağı ifade edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 18:24:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?