4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Osmangazi'de şüpheli ölüm!

Bursa'da erkek arkadaşının evinde ölü bulunan 26 yaşındaki bankacı kızın ölümü şüpheli bulundu.

Cinayet masası dedektifleri, genç kızın boğularak öldürülmüş ihtimali üzerinde dururken, bankacının kayıp olan ve ailesine intihar edeceğini söyleyen erkek arkadaşı aranıyor. Genç kızın 2006 yılında kapkaça uğradığı da ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, olay dün gece 00.30 sıralarında Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesi Darmstad Caddesi Baysan Apartmanında meydana geldi. Banka müdürüne raporlu olduğu bildirilen Zeynep S.'den (26) haber alamayan apartman sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Binaya gelen polis ekipleri, kapıyı kırarak girdikleri evde genç kızı yerde yatar vaziyette buldu. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaptıkları kontrolde Zeynep S.'nin öldüğünü tespit etti.

Zeynep S.'nin bulunduktan yaklaşık 10 saat önce öldüğü öğrenilirken evin erkek arkadaşı Y.B.O.'ya ait olduğu ifade edildi. Evde yapılan incelemede her hangi bir not bulunamazken genç kadının boğularak öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu Dedektifleri Zeynep S.'nin kayıp olan erkek arkadaşının bulunması için geniş çaplı soruşturma başlattı. Evde yapılan araştırmanın ardından Zeynep S.'nin cesedi incelenmek üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Genç kadının kesin ölüm sebebi yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

ARANAN GENÇ AİLESİNE İNTİHAR EDECEĞİNİ SÖYLEDİ

Bu arada aranan Y.B.O.'nun ailesini arayarak intihar edeceğini söylediği öğrenildi. Polis telsizlerinden bu kişinin bulunması için anons yapıldı.Öte yandan Zeynep S.'nin 2006 yılında bir arkadaşının evinden dönerken kapkaça uğradığı öğrenildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2009 Çarşamba 13:41:50
Güncelleme :29 Nisan 2009 Çarşamba 15:34:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?