6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Osmangazi’nin havuzları yaza hazır

OSMANGAZİ’NİN HAVUZLARI YAZA HAZIR

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 21 Haziran’daki sezon açılışına hazırlanan yüzme havuzlarında incelemelerde bulundu.

Osmangazi Belediyesi yaz sezonuyla beraber 7’den 70’e halkın akın ettiği havuzlarda son rötuşlarını tamamladı. Balon sistemiyle üstü kapalı olan havuzlar bu şekilde kış sezonunu tamamladıktan sonra, balon sisteminin kaldırılmasıyla yazlık hale getiriliyor. Dört yarı olimpik yüzme havuzuyla Bursalılara hizmet veren Osmangazi Belediyesi, yüzme havuzlarında 21 Haziran itibariyle yeni sezonun açılışını yapıyor.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yaz aylarında çocukların ve yetişkinlerin yüzme öğrenmek ve serinlemek amacıyla akın edeceği Yeni Karaman, Soğanlı, Fatih-Çiftehavuzlar ve Atıcılar yüzme havuzlarında incelemelerde bulundu. Dündar, balonların kaldırılma süreci, havuzların temizliği ve hijyen konularında görevlilerden bilgi aldı.

Yüzme havuzlarını gezen ve yaz için son hazırlıkları yerinde inceleyen Dündar, her geçen sene yüzme havuzlarına olan ilginin arttığını bu nedenle yeni düzenlemeler yapmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Başkan Mustafa Dündar, “Bu sene yüzme havuzlarının programlarında özel çalışma yaparak daha verimli kullanılmasını sağlamayı amaçlıyoruz. Yaptığımız çalışmalarla geçen yılki rakamları ikiye katlayarak 10 bin kişiye ulaşmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Havuzların suları değiştiriliyor, ilaçlamalar yapılıyor, park bahçelerle ortaklaşa yürütülen çalışmalarla çevre düzenlemeleri gerçekleştiriliyor” dedi.

Havuzlarda temizliğin öneminin altını çizen Dündar “Halkımıza her alanda en iyi hizmeti üretmek için tam kadro çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle çocuklarımızın yoğun olarak kullanacağı havuzlarımızda temizliğe ve hijyene büyük özen gösteriyor bu konunun hassasiyetle üzerinde duruyoruz” diye konuştu.

OSMANGAZİ’NİN HAVUZLARI YAZA HAZIR
OSMANGAZİ’NİN HAVUZLARI YAZA HAZIR
OSMANGAZİ’NİN HAVUZLARI YAZA HAZIR
OSMANGAZİ’NİN HAVUZLARI YAZA HAZIR
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 13:38:05
Güncelleme :15 Haziran 2010 Salı 13:54:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?