6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Otel gerginliği!

Bursaspor ile Diyarbakırspor arasında Bursa'da oynanan ve çıkan olayların uzun süre konuşulduğu karşılaşmanın ardından Diyarbakır'da 2 hafta sonra iki takım arasında oynanacak maç öncesinde kriz şimdiden yaşanmaya başladı. Otellerin Bursaspor takımına rezervasyon yapmadığı iddia edilirken, Bursaspor Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, "Çok ayıp. Spor kardeşliktir" dedi.

Konuyla ilgili İHA muhabirinin sorularını cevaplandıran Bölükbaşı, "Bu kötü birşey. Otellerin rezeverzasyonların dolu demesi yer vermemesi kötü bir olay. Diyarbakır'a biz Bursa'da iken kulüp olarak birşey yapmadık. Yanlış anlaşılmadan dolayı bir takım şeyler oldu. Bu gibi şeylerin sporda olmaması gerekir. Hoş karşılamıyoruz" diye konuştu.

Aldıkları duyumlara göre, Diyarbakır'da da bir takım taşkınlıkların olacağını iddia eden Bölükbaşı, "Bu konuda Türkiye Futbol Federasyonu ve emniyetin duyarlı olacağını düşünüyoruz. Takip edilmesi gereken bir süreçteyiz. Spor kardeşliktir, spora bir takım şeyler karıştırılmamalı. Bu ligler devam edecek, Diyarbakır'da Bursa'ya gelecek. Bunun sonu olmayacaktır. Herkesin sağduyulu olmaması lazım" şeklinde konuştu.

Bölükbaşı, otellerin rezervasyon yapmaması halinde günübirlik gidileceğini veya başka alternatifler bulunacağını ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2010 Pazar 17:41:05
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 00:10:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?