3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Otel odasından motorla esrar servisi

Bursa'da, Hatay'dan getirdikleri esrarı otel odasına saklayarak motosiklet ile şehir merkezi ve ilçelere dağıttıkları iddia edilen 11 kişilik şebeke çökertildi. 

Edinilen bilgiye göre bir istihbaratı değerlendiren Bursa Emniyet Müdürlüğü Organize Şuçlarla Şube Müdürlüğü Narkotik Bürosu dedektifleri, Hatay ilinden Bursa'ya esrar getiren M.B. (42) ve Ö.K'yı (23) takibe aldı. İki zanlının getirdikleri esrarı Santral Garaj civarında bir otel odasına sakladığını, buradan da örgüt lideri Ü.Ç. (41) aracılığı ile motosiklet selesinde Karacabey, Mudanya, Bursa şehir merkezi ve Bandırma'ya dağıtıldığını tespit eden ekipler, eş zamanlı olarak operasyona start verdi. 

Gerçekleştirilen baskınlarda zanlıların kaldığı otel odasında yapılan aramada 3 kilo esrar ele geçirilirken olayla ilgili olarak Ü.Ç. (41), M.B. (42), Ö.K (23), H.K. (41), B.İ. (42), Ş.Y. (65), M.G. (56), H.E. (62), C.Ü. (34) ve F.A. (25) gözaltına alındı. Bandırma'da yapılan operasyonda ise A.A. (35) isimli şahıs yakalandı. Zanlıların çok sayıda suçtan kayıtları olduğu öğrenilirken, ifadeleri alınan 11 zanlı, "Suç işlemek maksadıyla örgüt kurmak, uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2007 Perşembe 16:40:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?