6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Otelde çifte ölüm

OTELDE ÇİFTE ÖLÜM

Bursa'da bir otelde, birisi müşteri diğeri gece sorumlusu 2 kişi ölü bulundu. Tokat'tan iş bulmak için Bursa'ya gelip otelde kalan pide ustasının kaldığı odada şofbenden zehirlendiği tespit edilirken, otel görevlisinin aynı kattaki resepsiyonda zehirlenerek mi öldüğü yoksa kalp krizi sonucu mu öldüğü otopsi sonucu belli olacak.

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Soğanlı Mahallesi'ndeki otel çalışanları sabah saatlerinde mesaiye geldiklerinde gece sorumlusu olan 60 yaşındaki Mehmet Abi'nin çekyat üzerindeki cansız bedeniyle karşılaştılar. Görevliler, giriş katındaki otel odasına gittiklerinde şofbenden sızan gazdan zehirlenen pide ustası Orhan Yıldız'ın da (34) cesedini buldular.

112 ekipleri olay yerine geldiklerinde Abi ve Yıldız'ın öldüklerini açıkladılar. Olay yerine gelen polis, geniş güvenlik önlemi alırken, Cumhuriyet Savcısı'na bilgi verildi.

Bir süre önce iş bulmak için Bursa'ya gelen Orhan Yıldız'ın duş alırken şofbenden sızan gazden etkilendiği kesinleşti. Ancak resepsiyondaki çekyatta yatan otel görevlisi Mehmet Abi'nin ölüm sebebi kesin olarak tespit edilemedi.

Savcının incelemesinin ardından cesetler otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, otelin görevlileri, müşterileri ve ölen Mehmet Abi'nin yakınları gözyaşlarına boğuldular.

OTELDE ÇİFTE ÖLÜM
OTELDE ÇİFTE ÖLÜM
OTELDE ÇİFTE ÖLÜM
OTELDE ÇİFTE ÖLÜM
OTELDE ÇİFTE ÖLÜM
OTELDE ÇİFTE ÖLÜM
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 10:53:02
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 12:12:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?