3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Otistik çocuğu için karısını sattı

Bursa'da otistik çocuğunun tedavi masrafları için eşini liselilere pazarladığı öne sürülen kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesinde 5 yaşında otistik çocuğu olan A.Ş., tedavi masrafları için 10 yıllık eşini para karşılığı erkeklere satarken suçüstü yakalandı.

İddiaya göre, polis ekipleri devriye görevini yaptıkları sırada boş alanda duran bir otomobilden şüphelendiler. Polisler araca yaklaştıklarında bir kişinin direksiyon mahallinde oturduğunu, arka koltukta da bir çifttin seks yaptığını gördüler. Bunun üzerine araçtan indirilen 3 kişiden direksiyonda oturan A.Ş.'nin, 37 yaşındaki karısı M.Ş.'yi T.C. isimli lise öğrencisine para karşılığı pazarladığı ortaya çıktı.

Lise öğrencisi T.C., A.Ş.'yi 5 yaşındaki otistik olan çocuğuna yardım toplarken tanıdığını söyleyerek,"Yardım toplamam ve müşteri bulmam karşılığında karısıyla birlikte olmamı sağladı" dedi.

Daha önce suç kaydı bulunan 4 çocuk babası A.Ş., "fuhuş yaptırmak" suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Lise öğrencisi T.C. ise "hayasızca hareketlerde bulunmak" suçlamasıyla çıkarıldığı adliyede serbest bırakıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2009 Cuma 10:35:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?