5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Otobüs şoförlerine moral gecesi

Büyükşehir Belediye Otobüs İşletmesi Çalışanları, Trafik Kazalarını Önleme Eğitim ve Yardımlaşma Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Moral Gecesi"nde eğlendi.

BUSKİ Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen geceye Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Güngör Uğurel, Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşleri Şube Müdürü Mesut Emir, Hizmet-İş Sendikası Bursa Şubesi Başkanı Yaşar Yel ve Belediye Otobüs İşletmesi Çalışanları Trafik Kazalarını Önleme Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Raşit Ulusoy da katıldı.

Uğurel, Bursa trafiğinde araç kullanmanın özellikle de otobüs kullanmanın daha da zor olduğunu söyledi. Tarihi dokusu ve mimari özelliği nedeniyle Bursa’daki bazı semtlerde cadde ve sokakların dar olmasının otobüs şoförleri için büyük bir sıkıntı yarattığını belirten Uğurel, "Günde yaklaşık 600 bin aracın yer aldığı Bursa trafiğinde büyük bir ustalık ve sabırla direksiyon sallayan Büyükşehir Belediyesi Otobüs şoförlerine teşekkür ederim" dedi.

Son günlerde özellikle Özel Halk Otobüsleri şoförlerinden gelen şikâyetler karşısında Belediye Otobüs şoförlerine uyarılarda bulunan Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşleri Şube Müdürü Mesut Emir ise "Hepimizin ortak amacı, Bursalı hemşerilerimizin güvenli, seri ve konforlu bir şekilde kent içi ulaşımını sağlamaktır" diye konuştu. Bursa trafiğinde her gün 8 saat otobüs kullanmanın gerçekten zor olduğuna değinen Emir, "Bursalılar layık oldukları hizmeti vermek adına bizler Belediye Otobüs İşletmesi yöneticileri olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız" dedi.

Bu arada gecede kıdemli şoförlere de hizmetlerinden dolayı sürpriz hediyeler verildi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlenen Belediye Otobüs şoförleri, kendileri için böyle bir gece düzenleyen Büyükşehir Belediye Otobüs İşletmesi Çalışanları Trafik Kazalarını Önleme Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’ne de teşekkür ettiler.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2005 Cuma 15:26:42
Güncelleme :20 Mayıs 2005 Cuma 16:10:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?