3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Otobüs terminalinde kavga

OTOBÜS TERMİNALİNDE KAVGA

Bursa'da, şehirlerarası otobüs terminalinde çıkan kavgada 1 yazıhane yetkilisi yaralandı. Devam eden olaylarda bir de taksici yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, şehirlerarası otobüs terminalinde taksi durağında meydana gelen olayda, bir yolcunun bagajından dökülen boya yüzünden taksi sürücüsü ile yazıhane yetkilisi tartıştı. İddiaya göre, tartışmanın kısa sürede büyümesiyle çıkan kavgada yazıhane yetkilisi yaralandı. Bunun üzerine bir grup, terminal taksi durağına gelerek, durağın camlarını kırdı. Çıkan olaylarda taksici Abdurrahman K. yaralandı. Arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılan yaralı taksicinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Taksiciler, "Dün bir yolcunun bagajından dökülen boya, taksiye zarar vermiş. Bunun üzerine arkadaşımız ile yazıhaneci tartışmış. Bugün de çok kalabalık bir şekilde durağımıza gelen yazıhaneciler arkadaşımızı yaraladı" diye konuştu.

Yazıhaneciler ise, dün bir arkadaşlarının darp edildiğini iddia etti. Olay yerine gelen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tarafları sakinleştirdi. Bursa Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Hasan Topçu da taksi durağına gelerek, konu hakkında bilgi aldı. Polis ve oda başkanının devreye girmesiyle taraflar barıştırıldı.

OTOBÜS TERMİNALİNDE KAVGA
OTOBÜS TERMİNALİNDE KAVGA
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2011 Perşembe 20:35:04
Güncelleme :3 Haziran 2011 Cuma 12:49:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?