4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Otobüsler 24 saat hizmette

Bursa Büyükşehir Belediyesi, terminal ile şehir merkezi arasında 24.00-06.00 saatleri arasında da yolcu taşıyacak olan 90/B ve 90/D hatlı otobüsleri sefere koyuyor.

Büyükşehir Belediyesi, terminalden gece ulaşımını kolaylaştıracak uygulamayı 1 Haziran Pazartesi günü hayata geçiriyor. Terminalden şehir merkezine yolcu taşıyan 38 hatta ilave olarak sefere başlayacak 90/B ve 90/D hat numaralı otobüsler, kentin batısı ile doğusuna ana aks üzerinden ulaşımı sağlayacak.

Güzergahlarında ring yapacak olan 90/B ve 90/D numaralı otobüsler gece saat 00.00 ile 06.00 arasında hizmet verecek. Bursalıların gecenin geç saatlerinde dahi rahat ve güvenli yolculuk etmelerini hedefleyen uygulama ile vatandaşlar, İzmir ve Ankara yolları üzerinde evlerine en yakın noktaya terminal otobüsleriyle ulaşabilecek.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Meseleleri yerinde tespit ederek çözüm üretmeye devam edeceğiz. Terminalle şehir merkezi arasında yaşanan toplu ulaşım sıkıntısı uzun zamandır vatandaşlarımızı zor durumda bırakıyordu. Mevcut hatta takviye yaparak vatandaşların terminale gece rahat ulaşmalarını sağladık. Bursa'mıza hayırlı olsun" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2009 Cumartesi 14:29:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?