6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Otobüste tinerci dehşeti

OTOBÜSTE TİNERCİ DEHŞETİ

Bursa'da elindeki uyuşturucu madde poşeti ile belediye otobüsüne binen genç, ayağına bastığı gerekçesiyle kendisini uyaran şahsı sırtından bıçakladı. Kalabalık otobüste bir anda panik oluşurken, kanlar içerisinde kalan 51 yaşındaki şahıs hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde BUTTİM'e gitmek için Emek-Terminal hattında çalışan belediye otobüsüne binen Şahin İzolluoğlu, Soğanlı Mahalle Odun Depoları'na gelindiğinde otobüste bulunan tiner bağımlısı genci ayağına bastığı gerekçesiyle uyardı. Kalabalık olan otobüste ayakta yolculuk yapan İzolluoğlu ile Koray K. (19) arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine yanında taşıdığı bıçağı belinden çıkaran Koray K., vatandaşların korku dolu ve şaşkın bakışları arasında İzolluoğlu'nu sırtından yaraladı.

Otobüs şoförünün yol kenarında durması ile birlikte vatandaşlar otobüsten panik içinde inerken, tinerci genç ise korkuya kapılarak kaçtı.

Sırtına aldığı bıçak darbesi ile kanlar içerisinde kalan İzolluoğlu, 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı, tedavisinin ardından taburcu edilirken, zanlı ise polis tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Koray K., gazetecilerin, "Pişman mısın?" sorusuna ise, "Pişman değilim. Bana küfür etti" yanıtını verdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2010 Cumartesi 16:05:03
Güncelleme :19 Eylül 2010 Pazar 16:44:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?