4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Otomobil patladı: 2 ölü

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, kamyonete çarpıp alev alan otomobilde bulunan 2 kişi yanarak hayatını kaybetti.

Kaza, dün gece Keramet köyü yakınlarında saat 00.30'da meydana geldi. Keramet Sulama Birliği'ne ait Veysel Y.'nin (49) kullandığı 16 VJ 959 plakalı kamyonet, Ahmet Aslan idaresindeki 06 TLC 63 plakalı otomobille çarpıştı. Bilecik'e bağlı Osmaneli ilçesinin Beşevler köyünde çiftçilik yapan 4 çocuk babası otomobil şoförü Ahmet Aslan ile yanında oturan Fatma Bozoğlu araçta sıkıştı. Aslan ile Bozoğlu, daha sonra alev alıp 3 kez patlama meydana gelen otomobilde yanarak feci şekilde hayatını kaybetti.

Yoldan geçen araçların sürücüleri alev topuna dönen otomobili yangın söndürme tüpleri ile söndürmeye çalıştı. Ancak patlamalar olunca müdahaleler yetersiz kaldı. Olay yerine çağırılan itfaiye kısa sürede otomobili söndürdü. Otomobil, içindeki cesetlerle Orhangazi Devlet Hastanesi'ne çekildi. Cesetler hastane bahçesinde otomobilden çıkarılıp morga kaldırıldı.

Kazada yaralanan ve Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kamyonet sürücüsünün Keramet Sulama Birliği'nde bekçi olarak çalıştığı, aracı dün gece izinsiz alıp gezdikten sonra birliğe ait çalıştığı pompa istasyonuna girerken kaza yaptığı iddia edildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2009 Çarşamba 14:13:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?