2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Otomobil şarampole devrildi: 3 ölü

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Tatkavaklı beldesi yakınlarında bir otomobilin şarampole devrilmesi sonucu, aynı aileden 3 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Mustafa Doğru’nun (30) kullandığı 10 UY 637 plakalı otomobil, Bursa-İzmir karayolunun 83. kilometresinde, bariyerlere çarptıktan sonra şarampole devrildi. Yaklaşık 150 metre sürüklenen otomobil, hurdaya döndü.

Kazada, sürücü Mustafa, eşi Nevin (28) ve 2 yaşındaki çocukları Ebra Nur Doğru, olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan 6 yaşındaki çocukları Burak Can Doğru ise Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Kaza haberini alarak olay yerine gelen Doğru ailesinin yakınları, gözyaşlarına hakim olamadı. Sürücü Mustafa Doğru’nun babası Şevket Doğru, AA muhabirine, "Oğlum İstanbul-Beykoz’da bir ilköğretim okulunda öğretmen. Kurban
kesmek ve ziyaret için Bigadiç’e benim yanıma geliyordu. Çok üzgünüz" dedi.

Tatkavaklı Belediye Başkanı Orhan Alper da kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarını teselli etti.

İstanbu-Beykoz’da bir ilköğretim okulunda öğretmen lan sürücü Mustafa Doğru’nun, eşi ve çocuklarıyla bayram ziyareti için Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde oturan ailesinin yanına gittiği öğrenildi.

 

AA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2011 Pazartesi 12:45:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?