3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Otomobil şarampole uçtu: 2 ölü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde uçuruma yuvarlanan otomobilde 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı. Cesetler, bellerine ip bağlayarak uçuruma inen itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkarılabildi.

Edinilen bilgiye göre, Domaniç'ten İnegöl'e işe gelen Ceyhun Esentürk'ün kullandığı 16 PS 442 plakalı otomobil, Tahtaköprü beldesi Tepebaşı mevkiindeki rampayı inerken bozuk yolda kontrolden çıkıp şarampole uçtu. Yaklaşık 50 metre aşağı yuvarlandıktan sonra bir ağaca çarpan otomobil, ikiye bölünüp ters vaziyette durdu.

Açılan kapıdan fırlayan 32 yaşındaki Kamil Karabay ile 32 yaşındaki Sezer Ceylan ağır yaralanırken, 33 yaşındaki sürücü Ceyhun Esentürk ile 21 yaşındaki İbrahim Ceylan ise otomobilin içinde feci şekilde can verdi.

112 Acil Servis ve Tahtaköprü Belediyesi'ne ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar Kamil Karabay ile Sezer Ceylan, buradaki ilk müdahalenin ardından durumlarının ağır olması üzerine Bursa'ya sevk edildi.
Otomobildeki cesetler, bellerine ip bağlanarak uçuruma inen itfaiye ekipleri tarafından güçlükle yukarı çıkarılabildi.

Olay yerine gelen kazazedelerin yakınları fenalık geçirdi. Yolda, "Bozuk satıh" yazılı ikaz tabelası olduğu belirtilirken, kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 14:32:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?