2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Otomobil TIR'ın altına girdi: 5 ölü

Bursa'da İznik Orhangazi karayolunda meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 4 kişi yaralandı..Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bu sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında TIR'ın altına giren otomobilde bulunan 5 kişi öldü. 4 kişininde yaralandığı kaza sonrası Orhangazi-İznik karayolu uzun süre trafiğe kapandı.

İznik-Orhangazi karayolunun 5'nci kilometresinde sabah saat 04.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Gürkan Şahin (32) yönetimindeki otomobil, Bursa sebze haline gitmek üzere Karabük'ten yola çıkan Erkan Özkan'ın (30) kullandığı TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Otomobilin şerit ihlali yapması sonucu meydana gelen kazada, otomobil sürücüsü Gürhan Şahin ile araçta bulunan arkadaşları, Cihan Taşdemir (30), Haydar Yıldırım (27), Zafer Çetin Bayrak (39) ve ismi belirlenemeyen bir kişi hurda haline gelen otomobilde sıkışarak yaşamlarını yitirdi. Kazada meyve bahçesine savrulan ve ağaçlara çarparak duran TIR'da bulunan Sürücü Erkan Özhan ile arkadaşları Hanifi Zeren (30), Sinan Namal (19) ve Ahmet Yılmaz (36) yaralandılar. İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslar ile Orhangazi Devlet Hastahanesi'ne kaldırıldılar.

Bir süsre öncede 3 MTA görevlisinin benzer yaşamını yitirdiği Orhangazi-İznik karayolundaki kazayla ilgili soruşturmaya ilçe Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.
 

...
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2011 Perşembe 09:53:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?