4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Otomobil yatağa büyük ilgi

İnegöl mobilyasının dünyaya açılan kapısı olan MODEF 2009'da sergilenen otomobil şeklindeki çocuk yatağı büyük ilgi gördü.

İnegöl'de faaliyet gösteren 110 firmanın katıldığı ve 12 Nisan tarihine kadar zaçık kalacak olan (MODEF 2009) İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, yurt içi ve yurt dışından gelen ziyaretçilerin yanı sıra İnegöl halkından da büyük alaka gördü.

Fuarın en göze çarpan tasarımı ise çocuk odasına yönelik otomobil şeklinde dizayn edilen karyola oldu. Fuar açılışına katılan protokol üyelerinin de dikkatini çeken otomobil şeklindeki çocuk karyolası, Gala Mobilya tarafından imal edildi.

5 kişilik Ar-Ge grubunun 3 aylık çalışmasıyla otomobil şeklindeki çocuk karyolasının ortaya çıktığını belirten Gala Mobilya'nın pazarlama sorumlusu Serdar Akatay, "Otomobil şeklindeki çocuk yatağı tasarımımız, Ar-Ge Müdürü İsmail Toy ve grubuyla 3 aylık bir çalışma neticesinde yapıldı. Bu çocuk yatağımız, Türkiye genelindeki 400 mağazamızın tamamına yakınında bulunmaktadır. Ayrıca 55 ülkeye de bu tasarımımızı ihraç ettik" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 19:17:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?