4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Otomobilde tek kurşunla infaz

BURSA'DA KANLI İNFAZ

Bursa'da 36 yaşındaki bir kişi, otomobilinin içinde başından tek kurşunla öldürülmüş olarak bulundu. Öldürülen şahsın bir hafta önce cezaevinden çıktığı iddia edilirken, şahsın birlikte alkol aldığı kişi tarafından öldürüldüğü zannediliyor.

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece saatlerinde Yıldırım ilçesi Akçağlayan TOKİ konutları önünde meydana geldi. 16 BS 954 plakalı otomobilde bir şahsın silahla vurulduğu ihbarını alan polis ekipleri olay yerine geldiklerinde Elmasbahçeler Mahallesi'nde oturan Levent Limon'un (36) cesedi ile karşılaştı. Bunun üzerine soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, otomobilde yaptıkları aramada bira şişelerine rastladı. Olay yerinde yapılan araştırmada silah sesinin ardından otomobilden siyah giyimli bir

şahsın kaçtığını tespit eden ekipler çalışmalarını bu yönde yoğunlaştırdı. Otomobilde bulunan bira şişeleri incelemeye alınırken, zanlının Limon ile birlikte alkol alan kişi olduğu tahmin ediliyor. Olayla ilgili Levent Limon'u tanıyan bir kişinin ifadesine başvuruldu. Çicek Caddesi üzerinde bulunan iş yerlerine ait güvenlik kameralarına da incelenmek üzere el konuldu.

Polis ekipleri geniş çaplı soruşturmasına devam ediyor.

BURSA'DA KANLI İNFAZ
BURSA'DA KANLI İNFAZ
BURSA'DA KANLI İNFAZ
BURSA'DA KANLI İNFAZ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2009 Pazar 11:41:01
Güncelleme :27 Aralık 2009 Pazar 12:51:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?