3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Otosansit Kavşağı yarın açılıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ulaştıran ulaşım hedefi doğrultusunda Bursa-Ankara Yolu üzerinde yapımını tamamladığı Otosansit Kavşağı yarın açılıyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, 40 ayda 8. kavşağı hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Bursalıları Otosansit’teki törene davet etti. Bursa trafiğinde yarım milyona yakın araç bulunduğunu, buna rağmen yıllardır ulaşım yatırımlarının yeteri kadar yapılamadığını vurgulayan Şahin, “Bursa’nın tarihinde görülmemiş ulaşım yatırımını 40 ayda gerçekleştirdik. 8 kavşağın yanı sıra Bursa’ya 32 km. alternatif yol kazandırdık. Yol ışıklandırmalarından, deniz ulaşımına kadar ulaşımın her alanında imzamız var” dedi. Otosansit Kavşağı’nın temelini attıklarında 120 günde bitireceklerinin sözünü verdiklerinin altını çizen Şahin, “Yarın temeli attıktan sonraki 118. günde hizmete açacağız. Diğer yatırımlarımızda olduğu gibi Otosansit’i de söz verdiğimiz sürede bitirmenin gururunu yaşıyoruz. Bütün hizmetlerimizi bizim gerçekleştirmemize rağmen bu başarı, bize olan güveninden dolayı Bursa’nın başarısıdır. Otosansit Kavşağı Bursa’ya hayırlı olsun” diye konuştu.

İnşaat çalışmaları sırasında yaşanan sıkıntılara sabır gösterenlere de teşekkür eden Şahin, Küçük Sanayi Köprülü Kavşağı, Botanik ve Soğanlı Köprülerinin de önümüzdeki ay hizmete açılacağını söyledi.

Bu arada AK Parti Genel Başkan Yardımıcısı Hayati Yazıcı’nın da katılacağı Otosansit Kavşağı’nın açılışı için yarın düzenlenecek tören öncesinde Başkan Şahin, inşaat alanında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.
iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2007 Pazartesi 16:03:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?