2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Otostop kavgası kanlı bitti

Bursa'da köprü altında otostop yaptığı iddia edilen bir bayan, bir başka bayan ve yanında bulunan 3 erkek şahıs tarafından darp edilip bıçaklandığını öne sürdü. 

İddiaya göre, merkez Osmangazi ilçesine bağlı Ankara Caddesi Hal Köprüsü altında para karşılığı erkeklerle beraber olmak için otostop yapan C.F (25), Takma isminin Damla olduğu öğrenilen bir başka bayanla aynı yerde oto stop çekmemesi için tartışmaya başladı. Daha sonra Damla takma isimli bayanın yanına gelen 3 erkek şahıs, C.F.'yi darp etti. Damla isimli bayan da yanındaki sustalı çakı ile genç kadını bıçakladı. 

Yaralı bayan Fevziçakmak Caddesine kadar yürüyerek aynı cadde üzerindeki özel bir hastanede tedavi olmak istedi. Ancak hastane yetkililerinin olayı polise haber vermesinin ardından C.F yaralı halde özel hastaneden ayrıldı. Kanlar içerisindeki bayanı Emniyet Müdürlüğü'nün 50 metre yukarısında bulan polis 112 acil servis ekibine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri C.F.'ye ilk müdahaleyi yapıp ambulansla Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan C.F.'nin uyluk ve belinde bıçak yaralarının olduğu, göğüs kafesinde ise kırık olduğu belirtildi. 

Olayla alakalı soruşturma başlatan polis zanlıların peşine düştü.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2007 Salı 11:41:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?