6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Otostopla bindiği araba ölümü oldu

OTOSTOPLA BİNDİĞİ OTOMOBİL ECELİ OLDU

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybeden kişinin, otomobile otostopla bindiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Ali Osman Ç.'nin (36) yönetimindeki 10 VK 210 plakalı özel otomobil, Tahtaköprü Beldesi'ne uğradıktan sonra Domaniç'e gitmek üzere yola çıktı. Donamiç istikametinden İnegöl'e gelen Mehmet Ö. (28) idaresindeki 43 HU 844 plakalı özel otomobille Ali Osman Ç.'nin kullandığı otomobil çarpıştı. Kazanın ardından iki otomobil de hurdaya dönerken, akrabalarına gitmek için otostop yaparak Ali Osman Ç.'nin otomobiline binen Emin B. olay yerinde hayatını kaybetti.

Sürücüler Ali Osman Ç. ve Mehmet Ö. ile otomobilde bulunan Bülent T. (48), Bekcan T. (18), Can T. (8) ile Mert T. (7) yaralandı.

İlk müdahaleleri ardından yaralılar, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Araç içerisinde sıkışarak olay yerinde hayatını kaybeden Emin B.'nin cansız bedeni, İnegöl İtfaiye Müdürlüğü Arama Kurtarma Ekibi tarafından sıkıştığı yerden güçlükle çıkartılarak İnegöl Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Kaza yerinde, bir süre kontrollü olarak verilen trafik akışı, kazaya karışan araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından normal seyrine döndü.

OTOSTOPLA BİNDİĞİ OTOMOBİL ECELİ OLDU
OTOSTOPLA BİNDİĞİ OTOMOBİL ECELİ OLDU
OTOSTOPLA BİNDİĞİ OTOMOBİL ECELİ OLDU
OTOSTOPLA BİNDİĞİ OTOMOBİL ECELİ OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2010 Pazar 11:30:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?