4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Outlet şenliği başlıyor

AS MERKEZ'DE OUTLET ŞENLİĞİ

Bursa'nın önden gelen alış merkezlerinden As Merkez yenilenen çehresiyle Outlet şenliğine hazırlanıyor.

As Merkez Outlet Genel Müdürü Fahir Çam, "6 aydır aralıksız sürdürülen çalışmalar bitti. As Merkez Outlet, değişen konsepti ile kaliteyi ulaşılabilir kılacak hesaplı alışverişe açıyor kapılarını. Alışverişte ezber bozan uygulamalarla yepyeni bir döneme işaret eden As Merkez Outlet, konfor ve mutluluğun standartlarını herkes için baştan belirliyor. En kaliteli markalar, en uygun fiyatlarla sunuluyor. Bursa’nın ilk ve tek outlet alışveriş merkezi olarak ziyaretçisini kucaklayan As Merkez Outlet, açılış coşkusunu “Her Güne Yeni Mutluluklar” sloganı ile pekiştirecek. Muhteşem bir etkinlik-organizasyon-promosyon kampanyası için düğmeye basıldı. 7-26 Kasım tarihleri arasında sürdürülecek olan ‘Outlet Şenliği’nde müşterileri birçok fırsat ve eğlence bekliyor. Pop müziğin parlayan yıldızlarından Sıla konser verecek. As Merkez Outlet’e özel bir şarkı yazıp besteleyen genç sanatçı, buz pisti üzerinde gerçekleştirilecek konserde sevenleriyle hasret giderecek" dedi.

Çam, bir birinden değerli markaları outlet konseptine uyarladıkları başarılı bir renovasyon sürecini geride bıraktıklarını ifade ederek, “Mağazalarımızda, seçkin marka karmamıza ait outlet ürünlerin satışına imkan verecek mimari ve dekoratif düzenlemeler yaptık. Outlet mağazacılığın en gözde markalarını As Merkez Outlet’e taşıdık. Giyimden ev tekstiline, bijuteriden kuaföre, eğlence birimlerinden fast food’a uzanan pek çok marka alternatifi ile tüketiciye çeşitlilik getirdik. Oluşturduğumuz ilave alanlarla alışveriş merkezimizi büyüttük, güzelleştirdik. Zenginleştik, tazelendik, renklendik. As Merkez Outlet, Sönmez Holding’in dinamik ve yenilikçi vizyonunu yansıtıyor. Herkesi As Merkez Outlet’in yenilenen yüzünü görmeye davet ediyoruz” diye konuştu.

Çam, "Oluşturulan ilave kiralanabilir alanlar, tüketicinin seçim şansını artıran yeni imkanlarla dolu. Kadın-erkek-çocuk giyiminde outlet mağazacılığın lider markaları her bütçeye ve her zevke uygun fırsatlar sunarken, minik misafirleri sevindirecek başka yenilikler de var. 2 bin metrekare üzerine kurulu “Türkiye’nin en büyük oyuncak hipermarketi” Hayal Dünyası Oyuncak, As Merkez Outlet bünyesine katılıyor. Özellikle cam tavanıyla dikkati çeken, içi alışveriş merkezinin her katından görüldüğü için de farklı bir tasarım anlayışı ortaya koyan oyuncak hipermarketi, her kesimin ilgi odağı olmaya aday.

Yeni lezzet durakları ise As Merkez Outlet ziyaretçilerinin kalbini fethetmeye hazır. Öğle tatilini keyifle uzatmak veya sevdikleriyle beraber geçireceği dakikalara değer katmak isteyenler için yeni baştan düzenlenen fast food katı, ideal önerilerle her damak tadına hitap edebiliyor.

Alışverişe keyif molası vermek isteyenler, sigara içenler için oluşturulan terasta kahve içebilir" diye bilgi verdi.

AS MERKEZ'DE OUTLET ŞENLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 14:47:04
Güncelleme :23 Ekim 2009 Cuma 15:02:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?