4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

'Oylarınızı çarçur etmeyin!'

AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği mitinge katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, verdikleri sözleri yerine getireceklerini belirterek, "Verdiğimiz sözleri yerine getirmezsek genel seçimlerde bunun hesabını bizden sorun ancak şimdi oylarınızı çarçur etmeyin" dedi.

Yağışlı havaya rağmen Saat Kulesi Meydanı'nı dolduran binlerce Yenişehirliye hitap eden Bakan Çelik, konuşmasına BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'na herkesin dua etmesini isteyerek başladı. Yenişehir için ciddi anlamda hizmetler yapıldığını belirten Çelik, "Sadece Yenişehir'e değil, tüm Türkiye'ye hizmetler yaptık. Bundan sonra da hizmetlerimiz devam edecek. Şu an nasıl birlikteysek 29 Mart'tan sonra da birlikte olacağız. Yenişehir'deki ahengi sakın bozmayın.

Biz Yenişehir için, Bursa için ve Türkiye için çalıştık. Hangi partiden olursanız olun hizmeti ön plana çıkaran anlayışı destekleyin. Biz AK Parti iktidarı olarak Yenişehir bizden ne istediyse verdik. Yarın yine vereceğiz. Çünkü bizim derdimiz milletin derdi, bunu herkes biliyor. Kesinlikle seçim meydanlarında politika yapmıyoruz. Sizler de sakın ola eski defterleri yeniden açmayın. 2001'li günlere bu ülkeyi getirmeyin. Şimdi sizlere bir bakan olarak buradan söz veriyorum. Önümüzdeki dönem Yenişehir'e Tarımsal OSB'yi kuracağız, Bilecik yolunu yapacağız, aylık 100 TL ödemeli TOKİ evleri yapacağız, Boğazköy Barajı'nın sulama kanaletlerini yapacağız. Bunların hepsini not edin. Genel seçim zamanı yine geleceğiz. Eğer bunları yerine getirmezsek o zaman bunun hesabını bizden sorun" dedi.

Vatandaşa, "Oylarınızı çarçur etmeyin" diye seslenen Bakan Çelik, "Belediye Başkanımız Bülent Hamdi Cingil'in seçim broşürünü alın, evinizde saklayın. Biz bunların tümüne kefiliz. Yapamayacağı şeyleri söylemeyeceğini biliyoruz. AK Parti iktidarı Bülent Hamdi Cingil'in arkasındadır ve sizlere verdiği bütün vaatlere kefiliz" diye konuştu.

Mitingde AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Bursa milletvekilleri M. Altan Karapaşaoğlu ve Sedat Kızılcıklı da hazır bulundu.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 18:01:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?