3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Özdilek'te indirim günleri

Özdilek alışveriş merkezleri, 22 Şubat-07 Mart tarihleri arasında marketlerde panayır günleri, mağazalarında ise büyük indirim günleri düzenliyor. 

Tüketicilere kaliteli ürünü daha hesaplı satmak amacıyla, sürekli piyasa ve tedarikçi araştırmaları yapan Özdilek, tüketicilere en iyi hizmet ve ürünleri en ekonomik şekilde sunmayı hedefliyor. Taze ürünlerden temizliğe, kırtasiye ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine, temel tüketim ürünlerinden mutfak eşyalarına kadar yüzlerce üründe 25, 50, 75 kuruş ve 1, 2, 5 YTL fiyat aralıkları bulunuyor. Mağaza sezon ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim fırsatları Bursalılar'ı bekliyor. Bayan giyimden erkek giyime, çocuk giyimden iç giyime, kırtasiye malzemelerinden ev dekorasyon malzemelerine kadar birçok ürün ve markada indirim bulunuyor. 

Özdilek, 1983 yılında, Yalova Yolu üzerindeki 400 metrekarelik bir alanda fabrika satış mağazası ve kafeteryası ile Bursa Alışveriş Merkezi'nin çekirdeğini oluşturduktan sonra, bugün İzmir, Bursa, Afyonkarahisar ve Kocaeli alışveriş merkezleri, Kaplıkaya, Ataevler, İnegöl ve Gemlik hipermarketleri, Bursa Ulu Camii, İstanbul Galleria ve Cevahir mağazalarıyla insanına hizmet vermekte. Özdilek'in alışveriş merkezlerinde restoranlardan çocuk oyun alanlarına, kuru temizlemeden mağaza ve market bölümlerine, ücretsiz otoparktan kuaför salaonlarına kadar birçok hizmet sunuluyor.
iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2007 Pazar 14:10:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?