6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Özel kalem müdürleri buluştu

ÖZEL KALEM MÜDÜRLERİ ULUDAĞ'DA BULUŞTU

Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde görev yapan özel kalem müdürleri Uludağ'da bir araya geldi. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen '1. Özel Kalem Müdürleri Zirvesi'nde özel kalem müdürleri arasında bilgi ve deneyim paylaşımı amaçlanıyor.

Uludağ Alkoçlar Otel'de gerçekleşen zirvenin ev sahipliğini yapan Bursa Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ercan Özel organizasyona Kars'tan İzmir'e Sinop'tan Adana'ya kadar her kentten ilgi gösterildiğini ifade etti. İlk kez gerçekleştirilen zirvenin kurumlar arası iletişimin güçlendirilmesi ve bürokratik engellerin aşılması konusunda yararlar sağlayacağına işaret eden Özel, şunları söyledi: "Görevimiz, sorumlu olduğumuz makam sahibinin günlük programını yapma ve yürütmenin yanı sıra ağırlama,

koordinasyon gerektirir. Görevimiz sürekli dikkat gerektiriyor. Kurum ve kuruluşların özel kalem müdürleri halkın gözü önündedir."

Çalışanından yöneticisine kadar herkesin bu görevi layıkıyla yerine getirmek için uğraş verdiğine işaret eden Ercan Özel, "Özel kalem müdürleri ve çalışanları görevimizi eksiksiz yapmak için 25. saat arayışındayız. Önümüzdeki günlerde bir platform oluşturarak daha yoğun iletişim halinde olmayı istiyor ve bu sorumluluğu yerine getirmenin önemli olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik de "Bursa'ya zirve yakışır" sözleriyle başladığı konuşmasında, özel kalem müdürlerinin stratejik bir görev üstlendiğinin altını çizdi. Çelik, "Çoğu zaman kendi özelinizden fedakarlık yapıyorsunuz. Görevinizin temelinde de insana hizmet etmek amacındasınız. İnsana hizmet etmenin sınırı yok. Kurumlar arası diyaloğun sağlanması açısından, tecrübe paylaşımı konusunda bu organizasyonun olumlu katkılarının olacağını düşünüyorum." ifadesini kullandı.

MÜSİAD Kurucu Başkanı Erol Yarım da özel kalem müdürlerinin 'unutulanı hatırlatmak' gibi bir vazifelerinin bulunduğunu dile getirdi. Yarım, "Hata yapıldığında icranın içindeki insanı yanlış yönlendirebilecek bir göreviniz var. Sizler ağır bir sorumluluğu yerine getiriyorsunuz" dedi.

Marmara Belediyeler Birliği Özel Kalem Müdürü Aynur Acar da Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür ederek, "2 yıl önce Marmara Belediyeler Birliği çatısı altında oluşturulan bir fikirden diyalogları geliştirelim istedik. Bundan sonra bu etkinlikler devam eder. Her il kendi içinde ilçeleri de organize ederek fikir alışverişinde bulunsun. Sürekli eğitim, sosyal, kültürel konularda bağlantılı olsunlar" şeklinde konuştu.

ÖZEL KALEM MÜDÜRLERİ ULUDAĞ'DA BULUŞTU
ÖZEL KALEM MÜDÜRLERİ ULUDAĞ'DA BULUŞTU
ÖZEL KALEM MÜDÜRLERİ ULUDAĞ'DA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2010 Cumartesi 17:44:03
Güncelleme :20 Mart 2010 Cumartesi 23:24:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?