6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Özgürlüğünü hırsızlıkla kutladı

ÖZGÜRLÜĞÜNÜ HIRSIZLIKLA KUTLADI

Bursa'da bir hırsız, tahliye olduğu gün arkadaşlarıyla yine hırsızlığa soyundu. Ehliyetsiz gencin kiraladığı otomobille çelik kasa çalan 4 kafadar, polisten kaçarken ekip otosuna çarptı. Buna rağmen kaçmaya devam eden şüpheliler, nefes kesen bir operasyonla kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden tahliye olduğu gün kendisi gibi hırsızlık yapan arkadaşlarıyla buluşan S.Ş. (21), özgürlüğünü yine hırsızlıkla kutladı. Ehliyetsiz olan şüphelilerden S.A.'nın kiraladığı otomobile binen 4 arkadaş, merkez Yıldırım ilçesi Ortabağlar Mahallesi'ndeki sürücü kursuna girdi. İçinde 2 bin lira para bulunan çelik kasayı alan şüpheliler olay yerinden kaçtı.

Zanlılardan S.A. ve yaşı küçük olan G.Y. (17), çelik kasayı Panayır Mahallesi üzerindeki boş bir arazide açmaya çalışırken polise yakalandı. Karşısında polisi görünce paniğe kapılan S.A., ekiplerden kaçmaya başladı. İzini kaybettirmek isterken ekip otosuna çarpan şüpheliler, nefes kesen bir operasyonla yakalandı. Önce 2 kafadar, ardından da çelik kasayı birlikte çaldıkları diğer 2 kişi gözaltına alındı.

S.Ş. (21), S.A. (19), M.Ö. (19) ve G.Y. (17), hırsızlık suçundan adliyeye sevk edildi. Yaşı küçük olan G.Y., adliyeye çocuk şubesi ekipleri tarafından getirildi. Şüphelilerin 4'ü de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÖZGÜRLÜĞÜNÜ HIRSIZLIKLA KUTLADI
ÖZGÜRLÜĞÜNÜ HIRSIZLIKLA KUTLADI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2010 Cuma 10:24:00
Güncelleme :20 Ağustos 2010 Cuma 17:45:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?