6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Padişahlar Bursaspor atkısı taktı

PADİŞAHLAR BURSASPOR ATKISI TAKTI

Bursaspor Taraftarlar Derneği'nin organize ettiği şampiyonluk kutlamasında salona asılan pankart dikkat çekti. Pankartta Fatih Sultan Mehmet, Osmangazi ve Orhangazi gibi padişahların boyunlarında Bursaspor atkısı yer aldı.

Suare'de yapılan şampiyonluk kutlamasına Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Bursaspor yöneticilerinden Mesut Mestan ve futbolcular katıldı. Davetliler, yapılan ikramın ardından Sağlam ve futbolcular ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Neşeli görüntülere sahne olan kutlamada şampiyonluk pastasını kesen takım yöneticileri, şampiyonluk kupasını havaya kaldırdılar. Gecenin sonunda ise sahneye Türk Pop Müziği'nin ünlü sesi İzel çıktı. Ünlü sanatçı, seslendirdiği parçalarla Bursasporlu taraftarlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Salonda Osmanlı Devleti'nin padişahlarının bulunduğu pankart dikkat çekti. Pankartta yer alan Orhangazi, Osmangazi, Yıldırım Beyazıt, Murad Hudavendigar, Sultan Çelebi Mehmet, Sultan İkinci Murat ve Fatih Sultan Mehmet'in bulunduğu resimlerde padişahların boyunlarında bulunan Bursaspor atkısı dikkat çekti. Pankartta ayrıca "Tribünlerin sultanları yaşasalardı Bursasporlu olurlardı" ifadesi yer aldı.

PADİŞAHLAR BURSASPOR ATKISI TAKTI
PADİŞAHLAR BURSASPOR ATKISI TAKTI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2010 Cuma 23:32:01
Güncelleme :3 Temmuz 2010 Cumartesi 10:23:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?