4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Panayır'da temel atma töreni

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni dönemin ilk temel atma törenini Panayır Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

Belediye tarafından Panayır'a yapılacak olan hizmet binasının temeli törenle atıldı. Toplam 520 metrekare alana inşa edilecek olan 2 katlı binanın zemin katında muhtarlık, tahsilat büroları ve 2 adet depo bulunacak. Panayır Spor Klübü'ne tahsis edilen ikinci katında ise çok amaçlı salon, yönetim odası ve lokal yer alacak. Yaklaşık 300 bin TL'ye mal olacak bina 120 gün içinde tamamlanarak hizmete açılacak.

Temel atma töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Hedefimiz hizmet binaları, parkları, sosyal donatı alanları, meydanları ve yeşil alanlarıyla daha yaşanabilir bir şehir oluşturmak. Bunun için ilk günden itibaren çalışmaya başladık. Osmangazi'de hizmet çıtasını daha da yukarılara taşıyacağız" dedi.

Büyükşehir Beledeyi Başkanı Altepe'yse, Bursa'nın daha yaşanabilir bir kent olması için çalışmalarının durmaksızın süreceğini söyledi. Panayır'a yeni park ve spor tesisleri yapacaklarını belirten Altepe, "Geçen 5 yıllık dönemde Osmangazi Belediyesi olarak elimizden geldiği kadar Bursa'mızın yaşanabilir, sağlıklı bir şehir olması için gayret sarf ettik.

Başlangıç aşamasında olan hizmetler devam ediyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar arkadaşımız bunlara devam edecek, onun yetmediği yerde her zaman için arkasında Büyükşehir Belediyesi olacak. İnşallah çok güzel spor tesislerimiz, çok büyük parklarımız olacak. Panayır Mahallesi'ndeki insanımız diğer bölgelere gitmeye ihtiyaç duymayacak" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 16:38:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?