4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Panikleyen hırsızlar yalınayak kaçtı

Bursa'da bir kamyonu düz kontak yaparak çalan hırsızlar, manevra yaparken bir köfteci dükkanına girdi. Hırsızlar ayakkabılarını bırakıp yalınayak kaçarken, polisin ulaştığı araç ve iş yeri sahibi gördükleri manzara karşısında şok oldu.

Edinilen bilgiye göre, 49 yaşındaki Ali Kalyoncu'ya ait 34 NN 998 plakalı kamyon, Kemerçeşme Mahallesi'nden çalındı. Aracı düz kontak yaparak çalıştıran hırsızlar, Beşyol Kavşağı Küçükbalıklı yakınlarında geri manevra yaparken kasasını bir köfteci dükkanına çarptıkları kamyonu bırakıp kaçtı. Araç iş yerinde hasara sebep olurken, dükkan sahibi ve polisin telefonla ulaştığı kamyon sahibi gördükleri manzara karşısında şok oldu.

Araç sahibi Ali Kalyoncu, "Verilmiş sadakam varmış. Hırsızlar kamyonumla hırsızlık yapsaydı başım daha çok derde girecekti" dedi. Polislere de, "Bana nasıl ulaştınız? Araç 34 plakalı" diyen Kalyoncu'ya polis ekipleri, "Aracın ön camında cep telefonu numaran yazılı" diye cevap verdi. Ekipler ayakkabılarını bırakıp yalınayak kaçan hırsızların yakalanması için operasyon başlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 16:15:29
Güncelleme :15 Mayıs 2009 Cuma 16:26:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?