4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Para vermeyince başından vuruldu

Bursa'da pakta dinlenen şahıs, kendisinden para isteyen kişilerin teklifini kabul etmeyince silahlı saldırıya uğradı.

Olay, Kaplıkaya Mahallesi Şehriyar Tesisleri'nde meydana geldi. İddiaya göre, Erikli Su Deposu'nda görevli İlyas Ö. (28), Şehriyar Tesisleri üzerinde bulunan bir dere yatağında dinlenirken, Erhan Y. (19) ve kimliği belirsiz bir kişi İlyas Ö.'nün yanına gelerek para istedi. Şahısların teklifini reddeden İlyas Ö. ile şahıslar arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Erhan Y., yanında getirdiği silahı çıkararak İlyas Ö.'ye bir el ateş ederek, olay yerinde hızla uzaklaştı.

Kanlar içinde kalan İlyas Ö., yaklaşık 200 metre ilerdeki park görevlilerinin yanına koşarak yardım istedi. Yaralı şahsa ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Şahıs, yapılan ilk müdahalenin ardından Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Kurşunun kafasını sıyırdığı İlyas Ö.'nün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Zanlı Erhan Y. ile kimliği belirlenemeyen arkadaşının yakalanması için polis çalışma başlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2009 Salı 23:41:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İsmail Özer IP: 81.214.218.xxx Tarih : 23.09.2009 18:39:02

Bursa daki hicbir parkta güvenlik gücü yetersiz.Bu durum böyle gittikçe bu türk vakalar artarak.Bağlarbaşı kaplıkaya gibi kalabalık mahallelerdeki parklarda güvenlik kuvvetleri artırılsın...