4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Paramparça oldu

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 17.30 sıralarında Gemlik-Adapazarı yolu, Asil Çelik fabrikası önünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Gürle köyü altındaki bir çiçek serasından yüklediği çiçekleri Orhangazi'ye doğru getirmek üzere yola çıkan Hakan İri (33) idaresindeki 55 SL 041 plakalı eski model bir minibüs, Gemlik'ten aldığı keresteleri Orhangazi'ye bağlı Narlıca beldesine götürmek isteyen Osman Atik (61) idaresindeki 16 VM 170 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpmanın şiddeti ile yoldan çıkan kamyonet yol kenarına
devrilirken, kapalı kasa minibüs ise paramparça oldu. Minibüs sürücüsü Hakan İri ile yanında bulunan Mustafa Yılmaz (42) yola savrulurken, Narlıca beldesinde manavlık yaptığı belirlenen Osman Atik araç içinde sıkışarak hayatını kaybetti. Kamyonette bulunan Ahmet Güllü (38) ise yaralandı.

Kazada İznik yolu savaş alanına dönerken, kaza yerine Orhangazi, Gemlik ve İznik'ten ambulanslar çağrıldı. Yaralılar Hakan İri ve Mustafa Yılmaz ile Ahmet Güllü Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan İri ve Yılmaz, buradaki müdahalenin ardından Bursa Şevket Yılmaz Hastanesi'ne sevk edildi.

Kamyonette sıkışarak feci şekilde can veren Osman Atik'in cesedi itfaiye ekiplerince araç kesilerek çıkarıldı. Acı haberi alarak olay yerine gelen Osman Atik'in eşi Emine ve oğlu Erdinç Atik sinir krizi geçirdi. Acılı kadın oğluna sarılarak gözyaşı döktü. Jandarmanın kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2009 Pazar 12:07:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?