4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

'Parayı iyi değerlendir'

Bursa'da, büyük ikramiye kazanan kuponun oynandığı bayinin sahibi, meçhul talihliye, "Ekonomik kriz var, parayı iyi değerlendirip ülke ekonomisine kazandır" diye çağrıda bulundu.

Haftalardır devrederek rekora ulaşan sayısal lotonun iki talihlisinden birinin Bursa'da olduğu belirlendi. Şanslı numaraların oynandığı merkez Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi Tuna Caddesi'ndeki büfenin işletmecisi, yeni zengine nasihatlerde bulundu. 2 çocuk babası 13 yıllık bayi Faruk Sayın (42), büyük ikramiyeyi alabilmek için kendi büfelerinden 10 bin 695 kupon oynandığını ifade ederek, "Türkiye'de ekonomik kriz var. Yeni zengin bu parayı iyi değerlendirsin. Birçok işsiz var. Talihli iyi yatırım
yapsın. Bu parayı ülke ekonomisine kazandırsın" dedi.

15 numaralı bayi işletmecisi Faruk Sayın, bir kişinin zengin olmasına sebep olduğu için çok sevinçli olduğunu belirterek, "Ankara'dan arayıp şanslı kuponun bizim bayiden oynandığını belirttiler. Kendim de oynamıştım. Numaralarıma bile bakmaya cesaret edemedim. Benim hiçbir şekilde para talep etmeye hakkım yok. Ama verip vermeme hususunu kendisi bilir" diye konuştu.
Talihli bayide oynayan vatandaşlardan biri de paranın kendisine çıkması halinde önce kredi kartı borçlarını ödeyeceğini, ardından da muhtarlar aracılığıyla fakirlere yardım yapacağını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 12:10:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?