4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Parklarda huzur operasyonu

Bursa'da polis, havaların ısınmasıyla birlikte umuma açık yerler ve açıktan alkol alınan parklara operasyon yaptı.

Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehrin merkezinde bulunan Gökdere Meydanı'ndan başlayarak Setbaşı'na kadar uzanan parkta uygulama yaptı.

Yürüyüş yapmak ve havaların ısınmasıyla parklarda hoş vakit geçirmek isteyen vatandaşların şikayeti üzerine ekipler huzur operasyonu gerçekleştirdi. Polis ekipleri, Gökdere Vadisi'nde kontrol yaparak şüpheli kişilere göz açtırmadı.

Köprü altı ve çalıların arasına bakan polisler şüpheli gördükleri kişilere kimliklerini sordu. El feneri ile çalıların arasını kontrol eden ekipler fuhuşta kullanıldığı tahmin edilen halılar buldu. Yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki parkı baştan sona kontrol eden polis ekipleri halılara el koyarak karakola götürdü.

Yıldırım İlçe Emniyet Müdürü Arif Bozdemir, yaz aylarında parkların hareketli hale geldiğini belirterek, "İlçe halkımız parklara giderek günün stresini atmaya çalışıyor. Bu esnada parka gelen ve alkol alan kişiler ise mahalle sakinlerine rahatsızlık verebiliyor. Bu yüzden ekiplerimiz ile birlikte parkları kontrol altında tutmaya çalışıyoruz. Halkımızın huzurlu bir şekilde ilçemiz sokaklarında dolaşması için polis ekiplerimiz görevi başındalar. Yaz boyunca parklara olan kontrollerimiz devam edecektir"
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2009 Pazar 12:09:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?