4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Parola, her maç 3 puan

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan iyi bir futbolla 3 puanı aldıklarını belirterek, "Bu sezon bütün maçlara 3 puan parolası ile çıkacağız" dedi.

İHA muhabirinin sorularını cevaplayan Mestan, sezonun ilk maçına 3 puanla başladıklarını ifade etti. İlk haftalarda sürpriz neticelerin çoğunlukla olduğunu kaydeden Mestan, "Oyunun genelinde biz hakimdik. Şanssız bir gol yedik. Gol yediğimiz dakikaya kadar net pozisyonlarımız vardı ama değerlendiremedik. İyi bir takım olduğumuzu bir kez daha taraftarımıza izlettik. Taraftarımız her zamanki gibi görevini yaptı. Bundan sonraki haftalarda daha kaliteli, göze hoş gelen futbol ile şehri mutlu edecek puan ve goller hedefliyoruz" dedi.

"BÜTÜN TAKIM OYUNCULARI GOL ATABİLİR"

Sercan ve yeni transfer Zapotocny'nin sezona golle başladığının hatırlatılması üzerine Mesut Mestan, "Bu takımımızın ne kadar iyi oyuncularla kurulu olduğunu gösteriyor. Forvet ve defans oyuncusu gol atabiliyor. Kaleci dahil 11 oyuncumuz her an gol atabilir. Defansif değil de ofansif futbolu daha fazla oynamaya çalışıyoruz. Buda goller atmamızı sağlıyor" diye konuştu.

"TRANSFER GEREKİRSE YAPARIZ"

Transfer hakkında konuşan Mestan, "Transfer gerekirse yaparız. Bütün oyuncularımız kaliteli. Kadroya girende girmeyende kaliteli oyuncular. Kulübeyi zenginleştirdik, derinleştirdik" şeklinde konuştu. Önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacakları Eskişehirspor mücadelesini de değerlendiren Mestan, "Bu sezon hedefimiz belli. Bütün maçlara 3 puan parolası ile çıkıyoruz. Eskişehir deplasmanına da 3 puan parolası ile gideceğiz. Bu futbol, futbolun içinde her şey var. Hedefimiz olan bir takım olduğumuz için her zaman 3 puanı düşüneceğiz" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2009 Pazartesi 14:14:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?