2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Pasha okulda sahne aldı

Bursa'daki barlarda sahneye çıkan ve geçen mart ayında İzmir'de S.K.'nın öldürülmesinin ardındaki sır perdesini aralayarak polise yardımcı olan ‘Pasha’ lakaplı Osman Koç, mezun olduğu Setbaşı İlköğretim Okulu'nda düzenlenen yıl sonu gecesinde konser verdi.

Sahneye okul önlüğü giyerek çıkan Koç, öğrenci ve ailelerine şarkı söyledi.

Bursa'daki barlarda şarkı söyleyen ‘Pasha’ lakaplı Osman Koç, geçen Mart ayında İzmir'de öldürülen ve üzerinde kombinezon ve kırmızı kadın külotu bulunan işadamı S.K.'nın cinayetindeki sır perdesini çözmüştü. Kurucusu olduğu ve genellikle eşcinsellerin yazıştığı internet sitesinde tanıştığı S.K. cinayetinin çözülmesi için İzmir'e giden Koç, polise yardımcı olarak, katil zanlısının yakalanmasını sağlamıştı.

Osman Koç, bu kez mezun olduğu Setbaşı İlköğretim Okulu'nda yıl sonu nedeniyle yapılan eğlencede sahneye çıktı. Okulun bahçesinde yapılan ve öğrencilerle velilerinin katıldığı gecede eşcinsel şarkıcı, günün sevilen parçalarını okuyarak, geceye katılanları eğlendirdi. 1992 yılında 8-F sınıfından mezun olduğunu belirten Koç, “Okulumu ve o yıllardaki arkadaşlarımı çok özlüyorum” dedi.

Erdoğanu PAÇİN/ DHA/hürriyet
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2007 Çarşamba 14:07:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?