3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Pazarlama müdürüne kapkaç şoku

Bursa'da kimliği belirsiz kapkaççılar bindikleri otomobilden sarkarak, ödeme yaptığı vergi dairesinden çıkan pazarlama müdürünün çantasını çaldılar. Polis çalıntı olduğu sanılan araçla kaçan zanlıların kimliklerini araştırıyor. 

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir tekstil fabrikasında pazarlama müdürü olarak çalışan Kemal Çamlıdağ (37), bugün İhsaniye Vergi Dairesi'nde giderek şirket adına ödeme yaptı. Öğle saatlerinde elindeki çanta ile vergi dairesinden ayrılan Kemal Çamlıdağ'ı 3 kişi otomobille takip etmeye başladı. Otomobilin ön sağ koltuğundaki şahıs, hareket halindeki araçtan sarkarak, Çamlıdağ'ın içersinde 300 YTL para ve çek bulunan çantasını kaptı. 

Çantayı vermek istemeyen pazarlama müdürü bir müddet sürüklendikten sonra dengesini kaybederek düştü. Araç hızla uzaklaşırken olayın şokundan kurtulan Çamlıdağ, cep telefonu ile aradığı polisten yardım istedi. 

Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 100 metre uzaklıkta meydana gelen olaydan sonra çevrede arama yapan polis, çalıntı olduğu sanılan otomobile ve sanıklara ulaşamadı. Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Polis, aracın plakasını ve zanlıların kimliğini araştırıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2007 Salı 18:28:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?