2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Personele 'Dikkat' semineri

Hizmetlerine her geçen gün bir yenisini ekleyen Yıldırım Belediyesi, personeline verdiği bireysel gelişim seminerleriyle de farkını ortaya koymaya devam ediyor. Klinik Psikolog Yalçın Kireççi tarafından Yıldırım Belediyesi çalışanlarına verilen “dikkat” konulu seminer ilgiyle takip edildi. 

Psikolog Yalçın Kireççi, hedefe varmak için dikkatin önemini vurgularken, akıl ile arasındaki bağı kurmanın çok önemli olduğunu söyledi. Dikkatin en çok sessiz ortamda yoğunlaştığını vurgulayan Kireççi, doğru karar verebilmek için dikkat sürecinin iyi çalışması gerektiğini de ifade etti. 

Klinik Psikolog Yalçın Kireççi’yi dikkatle dinleyen belediye personeli yönelttikleri soru ve görüşlerle semineri hareketlendirdi. Belediyecilik anlayışını geniş bir perspektifte değerlendiren Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, bu türlü hizmet içi seminerlerin personel kalitesini arttırdığını belirtirken, “Vatandaşa en iyi hizmeti götürebilmek için belediye personelinin kişisel eğitimden geçmesi çok önemli” diye konuştu. Keskin ayrıca, “Hayatımızın dikkat üzerine kurulu olması gerekiyor, bu türlü seminerlerle bilgilerimizi tazeliyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2007 Salı 11:39:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?