4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Pet şişe pisuvarı sürgün ettirdi

Türk Haber-Sen Bursa Şube Başkanı Orhan Avcı, PTT şubelerinde tuvalet olmadığı için pet şişeyi pisuvara dönüştürüp basın açıklaması yapınca açılan soruşturma sonucu Uşak'ın Sivaslı beldesine tayin edildi.

Şubat ayında PTT çalışanlarının tuvalet ihtiyaçlarını ilginç bir şekilde dile getiren Türk Haber-Sen Bursa Şube Başkanı Orhan Avcı'nın tayini, Uşak'ın Sivaslı beldesine çıkarıldı. PTT önünde toplanan sendika üyeleri durumu protesto ederek çeşitli sloganlar attı.

Postacılarla birlikte basın açıklaması yapan Kamu-Sen Bursa Temsilcisi Selçuk Türkoğlu, "PTT çalışanlarının birçok derdi var ve sendika olarak meseleleri sürekli dile getiriyoruz. Yine bu problemlerden biri olan tuvalet ihtiyacını anlatmak ve
çözüm bulmak için yapılan basın açıklaması üzerine, Şube Başkanı Orhan Avcı kurumu rencide ettiği gerekçesiyle Uşak'ın Sivaslı beldesine sürülmüştür.

Burada kurumu rencide eden problemleri kamu oyuna taşıyan sendikamız mıdır? Tabii ki hukuki zeminlerde bu sürgüne karşı mücadelemizi başlatacağız ve akabinde bu uygulamalara sebep olanlardan hesap soracağız. Mücadelemiz insanca, adil ortamlarda çalışma huzurunu tesis ederek hizmet etme mücadelesidir" ifadelerini kullandı. Açıklamanın ardından, sendika üyeleri slogan atarak olaysız şekilde dağıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 14:13:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?