5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Petekte 'Allah' yazısı

Bursa’da, bir bal peteğine işlenen "Allah" lafzı görenleri şaşırtıyor. Harmancık İlçesi’nde 5 yıldır arıcılık yapan Mehmet Çam (60), geçtiğimiz günlerde arıların işlediği peteklere baktığında gözlerine inanamadı.

Yüzlerce peteğin arasında bir peteğin arılar tarafından Allah lafzı şeklinde balla doldurulduğunu gören Mehmet Çam, bu peteği hemen korumaya aldı. Peteği gördüğünde çok şaşırdığını belirten arıcı Mehmet Çam, peteği arkadaşlarına gösterdiğinde ilk görenlerin inanmayıp hayrete düştüğünü ifade ederek, "Daha sonradan çok sayıda kişi peteği görmek için evime akın etti. Allah’ın büyüklüğünü anlamak için bu peteğe bakmak yeterli" dedi.

Arıların mükemmel bir çalışma sistemi olduğunu belirten Çam, dünyanın en çalışkan varlıklarından birisi olan arıların böyle bir güzelliğe imza attıklarını kaydederek, "Arıların çalışma şekilleri ve yapmış oldukları faaliyetler detaylı olarak incelendiğinde, insanların kendilerinden utanmaları gerekir" diye konuştu.

Mehmet Çam, Allah lafzını kendi arılarının yapmış olduğu petekte gördüğü için çok mutlu olduğunu da sözlerine ekledi. Mehmet Çam’ın 3 yaşındaki torunu Ayşegül Çam, Allah lafzı şeklindeki bal peteğini kucağına alırken, arıları çok sevdiğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2005 Pazar 12:31:11
Güncelleme :18 Nisan 2005 Pazartesi 11:27:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bilal ÇOBAN IP: 85.102.66.xxx Tarih : 22.09.2005 05:42:55
Rabbim isterse sular, büklüm büklüm burulur . . .