2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Piknik yolunda kaza: 1 ölü, 11 yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada bir kişi öldü, 11 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Dumlupınar İlköğretim Okulu'nda okuyan öğrenciler, Mehmet Balcı'nın (35) kullandığı 16 E 7240 plakalı özel otomobil ile İnegöl'e bağlı Şipali köyüne piknik ve maç yapmaya gitmek için yola çıktı. Belediye şantiyesini 500 metre geçtikten sonra, önündeki aracı sollamak isteyen özel otomobilin sürücüsü Mehmet Balcı, Naim S. idaresindeki 16 PC 348 plakalı Şipali Muhtarlığı'na ait halk otobüsü ile karşı karşıya geldi.

Otobüs, otomobile çarpmamak için ters şeride girerken, önündeki aracı sollayan özel otomobil de kendi şeridine geçmek istedi. Bu sırada özel otomobil ile otobüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada, Cuma Mahallesi'ndeki evinde öğrencilere özel Arapça dersi verdiği öğrenilen Mehmet Balcı olay yerinde hayatını kaybederken, otomobilin içerisinde bulunan ve yaşları 10 ile 15 arasında değişen Erdal Sevinç, Burak Örnek, Bünyamin Bozkurt, İsmail Kaya, Ufuk Altınten, Haldun Rehber, Recep Atik ve Yusuf Baykan, otobüs sürücüsü Naim Savur, otobüste bulunan yolculardan Naciye Güler ve Fatma Cebeci çeşitli yerlerinden yaralandı.

Ambulans ve özel otomobillerle İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar burada tedavi altına alınırken, kazayı duyan yakınları hastaneye akın etti. Özel otomobilin içerisinde sıkışan sürücü Mehmet Balcı'nın cansız bedeni itfaiye tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirilirken, kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2007 Cumartesi 18:03:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?