6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Pişkin pişkin güldüler

EMNİYETTEN GÜLEREK ÇIKTILAR

Bursa'da, polisten kaçarken kaza yapınca yakalanan hırsızlar emniyetten gülerek çıktı.

Edinilen bilgiye göre polis, 300'ü aşkın sabıkası bulunan Fatih D. (25) ile bir arkadaşının içinde bulunduğu otomobilden şüphelendi. Polisin "dur" ihtarına uymayan sürücü, kovalamaca neticesinde çevre yolu Vakıfköy Kavşağı'nda kaza yapınca durdu. Fatih D. gözaltına alınırken, yanındaki arkadaşı kaçtı. Arkadaşlarının gözaltına alındığını öğrenen Sinan P. (29) ise başka bir araçla olay yerine geldi. Sinan P., burada polislere zorluk çıkararak olay yerindeki delilleri yok etmek isteyince gözaltına alındı.

Fatih D.'nin bulunduğu otomobilde yapılan aramada ise Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki bir evden çalınan tabanca ele geçirildi.

Bu arada, aynı soruşturma kapsamında Değirmenönü Mahallesi'nde ekiplerin peşine düştüğü Sinan P.'nin ağabeyleri, yakalanmamak için güvenlik güçleriyle çatışmaya girdi. Polise ve jandarmaya ateş eden 2 kişi, karanlıktan faydalanarak kayıplara karıştı.

Sorgulamaları tamamlandıktan sonra emniyetten gülerek çıkmaları dikkat çeken Sinan P. ve Fatih D., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

EMNİYETTEN GÜLEREK ÇIKTILAR
EMNİYETTEN GÜLEREK ÇIKTILAR
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2010 Cuma 12:23:03
Güncelleme :8 Ocak 2010 Cuma 14:46:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
köroğlu IP: 88.246.19.xxx Tarih : 9.01.2010 15:30:01

herkes sedat peker olmaya özeniyor