4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Pitonla dans şov nefes kesti

Bursa'da, Yıldırım Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı Avrasya Sirki'nin gösterisi, ilçe halkının beğenisini topladı. Özellikle piton yılanıyla yapılan şov nefesleri kesti.

Uluslararası Avrasya Sirki, Yıldırım Belediyesi'nin organizasonuyla ilçe halkıyla buluştu. Yüzlerce vatandaşın izlediği gösterilerde; palyaçolardan sihirbazlara, ip cambazlarından akrobatlara, dev piton yılanlarından lastik kızlara kadar geniş bir yelpazede sunulan gösteriler, özellikle çocuklardan bolca alkış aldı. Cambazların ipte yürümesi ilgi görürken, piton yılanlarıyla yapılan gösteriler nefes kesti.

Sirkin açılış gecesinde konuşma yapan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Yıldırım'a daha önce hiç sirk kurulmadığını, yeni bir ilke daha imza attıklarını söyleyerek, "Yaptığımız kültür merkezleri ve sanat faaliyetleri ile Bursa'da kültür-sanatın kalbi artık Yıldırım'da atıyor. Yaptığımız fiziki projelerin yanı sıra, sosyal projelerle de Yıldırım'a hizmet ediyoruz. Bu akşam eğlenceli bir gösteri için bir araya geldik, herkese iyi seyirler, iyi eğlenceler diliyorum" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 14:48:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?